Спектакълът “Извън рамки“ – истинско 3D преживяване

За презентацията е нужен JavaScript.

Спектакълът „ИЗВЪН РАМКИ“ ще бъде показан на 20 май, петък, 19 ч. VIVACOM Art Hall, ул. „Ген. Йосиф В. Гурко“ 4, eт. 2  ВХОД СВОБОДЕН

Предстоящият танцов спектакъл „ИЗВЪН РАМКИ“ е една силно новаторска продукция – спектакъл, който обединява съвременен танц, джаз-музика на живо и живопис, зад една творческа концепция на хореографа Петър Илиев. Както той самият споделя това е  „преплитане на различните изкуства към взаимното им надграждане и излизане извън установените художествени рамки“.

Спектакълът е по музика на популярни фолклорни и джаз имена като Петър Ралчев, Светослав Кърпаров и Константин и Александър Владигерови. Гост-хореограф е американката Пола Уебър, утвърден балетен педагог и хореограф в Канзъс Сити Балет.

На сцената са преплетени три различни изкуства, за всички сетива – танцът е поверен на  Iliev Dance Company – дванадесет танцьора,които представят няколко миниатюри – симбиоза от балет, джаз, модерен и народен танц. Музиката е на живо в изпълнение на джаз-трио “Минимум“:

Лилия Илиева – вокал

Димитър Льолев – саксофон

Александър Логозаров – китара

А визуално спектакълът е завършен с авангардната сценография на младата художничка Татяна Илиева и нейните „танцуващи“ платна.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Website Built with WordPress.com.

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: