Юлиян Вергов и Ана Пападопулу в нов филм на режисьора Димитър Коцев – Шошо

Баща ми, майка ми, сестра ми
„Баща ми, майка ми, сестра ми“ – от създателите на „Лора – от сутрин до вечер“

Създателите на „Лора от сутрин до вечер“ започват снимки на нова завладяваща градска история.

Юлиян Вергов и Ана Пападопулу започват снимки на новия български филм „Баща ми, майка ми, сестра ми“.
Зад проекта стои режисьорът и сценарист Димитър Коцев – Шошо, който очарова публиката с първия си игрален филм “Лора от сутрин до вечер” (2011) и провокира зрителите с тв сериал “Четвърта власт“ (2013). Съсценарист на новата кинопродукция е Иван Марков „Пълна лудница“, оператор – Александър Станишев тв сериал„Стъклен дом“ (2012) и продуценти Найо Тицин „Четвърта власт“ (2013) и Галина Маркова „Връзки“ (2015).

Снимките започват на 29-ти Юни и ще продължат 4 седмици. Естествен декор новата градска история на Шошо ще бъдат познати за столицата места, като зоопарка, метростанцията, Борисовата градина и други. Така че през месец юли жителите и гостите на столицата ще могат често да попадат на снимачната площадка на новия български игрален филм и да срещат любимите си актьори.

„Баща ми, майка ми, сестра ми“ е разказ за полусестрите Ива и Мая. Те имат общ баща Андрей и различни майки. Тъй като учат в едно и също училище, където основното забавление е да се коментират скритите тайни на преподавателите , те разкриват една истински необичайна тайна за техен учител. Докато осъзнаят шока от това откритие, животът на момичетата е разтърсен из основи от друго немислимо събитие свързано с баща им. Могат ли две тийнейджърки да поемат отговорност за решение на живот и смърт?

Ето какво споделя за продукцията режисьорът Димитър Коцев – Шошо: „“Баща ми, майка ми, сестра ми” е филм, чрез който искам да споделя обичта си към хората. Вярвам в думите на Том Робинс, че никога не е късно да имаш щастливо детство, и същевременно зная, че хората порастват чрез своите загуби. Възможно ли е убийството да бъде акт на обич? Мисля, че “Баща ми, майка ми, сестра ми” дава един от възможните отговори на този въпрос. И бидейки произведение на изкуството не претендира, че е последна инстанция по темата.“

Кино премиерата на “Баща ми, майка ми, сестра ми” е планирана за пролетта на 2016 г.

PR – SPOTLIGHT production
+359 885 035 300
pr@spotlight-bg.com

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Website Built with WordPress.com.

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: