Ангел Заберски и Биг Бенд Брас Асоциация

event_82156

Концерт в София, Studio 5
08 май 2015ч. (петък)
час: 18.30

Отново за ценителите на истинския джаз невероятните музиканти от Big Band Brazz Association ще представят завладяващи джаз пиеси на аранжора, пианист и композитор Ангел Заберски – син. Може би ще бъдете сред първите, които ще се насладят на най-новите вдъхновения на виртуозния джазмен, които съвсем скоро смята да запише в албум.

Мислех да опиша музиката на Ангел Заберски в няколко думи, за да се опитам да ви представя това, което ще чуете на 8 май в Studio 5, но ми е твърде трудно да разкажа за онова жизнеутвърждаващо усещане, чиста радост, лекота от живота, едно истинско обичане, ефирност, усет за естетика и красота, които осезаемо чувстваш, когато слушаш неговите пиеси. Затова просто ще споделя едни негови думи, които прочетох във Facebook: „За мен джазът е моят начин на живот, моят начин на мислене, моята свобода, нескрита емоционалност, разкошна музика, която вече има много течения. Един много вкусен десерт, едно много вкусно сутрешно кафе, една приятна вечеря с два чаши вино – всички красиви неща от живота могат да се нарекат джаз.“ Ангел Заберски – син.

Това е музиката на Ангел Заберски, това е и самият той! Когато обаче има кой наистина да пресъздаде всеки един тон от това усещане, удоволствието е съвършено, най-добрите джаз музиканти в България от Big Band Brazz Association на сцената на Studio 5! Петък вечер!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Website Built with WordPress.com.

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: