Banda Del Padre – Que Son live

Когато ги видях и чух за първи път си помислих, че са някоя испанска или португалска група, докато не чух първото представяне на групата на чист български от завладяващият фронтмен Кристо. Освен с невероятната си чувствена музика група „Del Padre“ винаги има с какво да ви изненада, не само на външен вид а и като състав.

На сцената вие ще видите както типичният за латиноритмите кахон, така и български кавал, класическа цигулка, а понякога и някой съвсем непознат инструмент в зависимост от специалният гост, който са поканили. Именно заради различните гости, които канят, преживяването с тях е всеки път различно. Освен испанската музика, в която са влюбени всички от състава, не се учудвайте ако изведнъж на сцената зазвучи невероятният нежен глас на Цецо с любимата на всички българи зад граница „Облаче ле бяло“ или дори чистият фолклор на някоя от родните ни народни певици.

Обаче истинската им харизма се крие в страстните ритми на слънчева Испания и романтична Куба. Споделям едно видео с гости:

Juan Garcia-Herreros (Electric Contrabass Guitar)
Roberto Quintero (Percussion)
Stoyan Yankoulov (Drums)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Website Built with WordPress.com.

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: