„Не казвай на никой“ – нова театрална постановка тръгва на турне

18193323_10209121821580446_7330720908523138477_o
„Официалният партньор на събитието е Spetema, а момичетата са облечени с дрехи от колекцията на Megz“.

В спектакъла участва Анна – Мария Чернева от „София – ден и нощ“

Театрално сдружение „Артея“ е проект- инициатива на млади актьори, които са си поставили за цел  реализация на постановки.

Първата постановка на сдружението е „Усмирителни рокли/Не казвай на никой“. Пиесата разказва за шест жени, които носят в себе си Ева по различен начин, женското начало, което трябва да намери как да продължи. Преживели първата четвърт от живота си, достигат кръстопът, където реалността се чупи и открива почти непосилната си вътрешна подредба. Едновременно противопоставяйки разнородните си характери като начини за справяне със света и обединявайки ги в борба за общ кариерен пробив, Евгения, Марая, Кристин, Магдалена, Елица и Виктория се изправят една пред друга като пред огледало, в което вече не може да се разграничи лъжата от истината за отминалото. Неизбежността на ролите, играни пред обществото и пред себе си, за да постигнем нещо повече от искреността, че всичко трябва да се промени, за да бъде наред, поставя вечната тематика за живота с маска, който така и не се превръща в бал. По рождение изгонени от какъвто и да било рай шестте наследнички на първата жена търсят някакво мнимо спасение от ужаса, че адът не е един и дори там човек не може да сподели съкровената тайна, която всеки носи, с другиго. И…

Пиесата е написана от двама съвременни български драматурзи Анна Лазарова и Георги Гаврилов, постановката е на Мартина Апостолова, хореограф Яница Атанасова и сценограф Оля Афиногенова. Участие в пиесата ще вземат младите актриси: Анна-Мария Чернева (позната от сериала „София – ден и нощ“), Даниела Филипова , Габриела Станкова, Велислава Димова, Мартина Апостолова и Диана Костова.

Театралния спектакъл „Не казвай на никой“ в София ще бъде на 17 май в  кино-театър „Освобождение“(Синдикален дом на културата на транспортните работници) билети в EVENTIM.

Постановката ще бъде изиграна и в градовете Кричим, Божурище, Ракитово, Велинград, Ботевград, Панагюрище, Раднево, като първото представление е на 10 май – Велинград!

За повече информация можете да видите на фейсбук страницата на сдружението: АРТея

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Website Built with WordPress.com.

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: