Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени с нов хит  

 

„Тази песен не е за любов“ е част от новия албум на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени “10 ½”. На 7 март групата представи видео клип към парчето по един необичаен начин. Премиерата се състоя пред медии и фенове в хангар за хеликоптери… Точно между празника на влюбените и празника на жената рок музикантите успяха по най-вълнуващия начин да представят една от най- романтичните си балади.

„Тази песен не е за любов“ е силна рок балада за раздялата на двама души, създадени един за друг.

Продължителната сурова зима и белите пейзажи на Витоша и Плана се превръщат в перфектен декор за сюжета на клипа. Историята е инспирирана от зачестилите напоследък случаи на изгубени в планината туристи и е въздействащо изиграна от младите актьори Лорина Камбурова и Мак Маринов.

Никак не е случайно че премиерната прожекция на клипа се случва точно в авиохангар, тъй като там е паркиран третият главен герой в клипа – спасителен хеликоптер от въздушния флот на „Хели Ер“. Гостите на премиерата имаха възможност да се снимат с него и да го разгледат отвътре, заедно с актьорите от клипа и самите „заподозрени“!

Видеото е дело на талантливия режисьор Ивайло Минов, който от години учи и живее в Лондон. Това е втори съвместен проект на Стефан Вълдобрев с младия режисьор. През 2014 година Стефан изпълнява една от главните роли в негов късометражен филм „Паркинг

Заслугата за изключителните кадри и красивата визия на новия клип е на видеооператора Теодор Фичев и дрон-оператора Виктор Герасимов. За осъществяването на проекта отговаря продуцентът Влади Герасимов – Hand Played, а копродуцент е Morning Glory.

Ето какво споделя Стефан Вълдобрев за новия клип:

„Въпреки заглавието си „Тази песен не е за любов“ е от най-силните любовни песни, които съм създавал. Тя е за двама души, които се разделят, а не трябва да го правят, защото е ясно, че са създадени един за друг.Писах текста, докато бях в много труден период. Последните две години използвах всяка свободна минута да пътувам, за да полагам грижи за майка си. На всички концерти и представления тялото ми беше на сцената, но умът ми беше при нея. Тя си отиде през ноември и искам да й посветя тази песен. Майка и татко бяха заедно почти половин век.

Любовта, описана тук, е била възможна при нашите родители. И при техните родители. Търпелива и кармична. Нашето поколение е първото, неспособно на това елементарно усилие – да укротиш бесовете си, да обичаш дълго и да прощаваш…“.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Website Built with WordPress.com.

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: