Адриано Триндад ще гостува в София на 23 юли в Jazz Buffet

 

Jazz Brazil  музикантът  Адриано Триндад ще гостува в София на 23 юли в Jazz Buffet на ресторант „Морино“   – Jazz and Wine. Адриано стратира европейското си турне днес на 30 юни и до началото на ноември ще гостува на различни градове в над 20 страни от Европа и Балканите. В София, в ресторант Морино, Адриано ще свири заедно с Ангел Заберски – пиано, Веселин Веселинов – Еко – бас и Стоян Янкулов – Стунджи – перкусии.

Адриано Триндад  е роден  в Порто Алегре (Бразилия), в момента живее в Лондон, където вече има записани два албума, създава концерти и популяризира бразилкската култура в Европа.

Неговата история е много кратка, въпреки, че му е отнела дълъг път, това е и историята на онова което се пее в песните му и представя в музиката му. Адриано е пионер на самба рока в Лондон, в последствие и в други европейски градове. Заедно с партньора си Ulisses Bezerra въвеждат за първи път този заразителен бразилски ритъм самба – рок. Разбира се това им е коствало много работа и ежедневна битка в търсене на своето място на музикалната сцена в Лондон. Един чужденец, с една неразбираема за местните музика, който иска да намери мястото си сред толкова успели и напреднали музиканти.

Успехът на Адриано всъщност се дължи на автентичната бразилска песен и историята на Гаучо, който е живял в Нова Зеландия, и който оставя земята си в търсене на работа и признание в чужбина, далеч от семейство и приятели. Този персонаж от песните на  Адриано, всъщност е действителен и често придружава групата на някои от концертите им. Самият Адриано споделя, че това е един успешен персонаж, който е създал легион от последователи, и които не го оставят на мира, където и да се намира.

Гостуването на Адриано Триндад в България ще бъде от 19 юли в Пловдив до 23 юли в София. Ето и датите и местата на концертите:

Bee Bop Café (Plodiv/Bulgária) – 19/07/2016
B-Jazz-a (Stara Zagora/Bulgária) – 20/07/2016
El-Simpatico (Balchik/Bulgária) – 21/07/2016
Ten Fingers-Live music bar (Burgas/Bulgária) – 22/07/2016
Jazz Buffet (Sófia/Bulgária) – 23/07/2016

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Website Built with WordPress.com.

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: