Първи снимачен ден за „Баща ми, майка ми, сестра ми”

Фотограф: Георги Палейков
Фотограф: Георги Палейков

29 юни 2015
Днес започнаха снимките на новия игрален филм  „Баща ми,  майка ми, сестра ми”. За първи път снимачният екип и актьорският състав – Юлия Вергов, Радина Боршош и Александра Велкова, се срещнаха на терен, който беше в софийската зоологическа градина.

Снимачният ден започна изключително динамично и забавно, след като още в първите сцени екипът се сблъска с номерата на слона от зоопарка, който разбира се реагира като един истински актьор във филм. Слонът всъщност е принцеса от Индия, която позира напълно професионално и достойно през цялото време, докато проливен дъжд не сложи край на актьорската и кариера.

За щастие дъждът беше кратък и не попречи на снимките на новия филм да продължат по график.  Юлиян Вергов влезе в ролята на баща на две полусестри, чийто роли са поверени на Радина Боршош и Александра Костова. В следващите снимачни дни към екипа ще се присъединят и актрисите Анна Пападопулу и Радена Вълканова, както и актьорите Станимир Гъмов и Валентин Ганев.

Снимките на „Баща ми, майка ми, сестра ми“ ще продължат до края на месец юли, като за локации са подбрани обществени места от столицата.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Website Built with WordPress.com.

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: