Петър Ралчев (акордеон), Стоян Янкулов – Стунджи (тъпан и барабани) и Ангел Димитров (китара и тамбура) са едни от най-обичаните изпълнители на българска народна музика. И тримата експериментират и импровизират смесвайки автентичен български фолклор с джазово и фънк звучене. От години

участват в различни оркестри и музикални проекти и свирят с най-добрите имена на българската фолклорна и джаз сцена: Иво Папазов-Ибряма, Теодосий Спасов, Пейо Пеев, Йълдъз Ибрахимова, Георги Янев и много други.

Етно-джаз триото преплита умело народна музика, рок и джаз, което ги прави интересни не само за любителите на фолклора, но и на широката публика. Тази година триото участва на фестивала „A to Jazz“ в София и развълнува хилядите посетители. През май тази година заедно с Пейо Пеев (гъдулка) и Борис Таслев (бас) триото участва в турнето на танцов спектакъл „5×5+1“ с танцьорите на Илиев Денс, като освен музиката изпълнена на живо към всички спектакли от турнето, записа и саундтрака към предствянето му. Музиката, която изпълняват невероятните музиканти е изкушаваща плетеница от джаз, електронна, класическа и уърлд музика. „Залагайки смело на импровизацията, тя се превръща в органична част от изпълнението на сцената, потапяйки танцьори, артисти и публика в едно незабравимо преживяване.“ – споделя хореографът Петър Илиев. Можете да и се насладите ТУК.