Trio PlaYIS

Ясен Велчев – кийборд
Ивайло Звездомиров – бас
Стоян Янкулов – Стунджи – барабани

Стил: Джаз фюжън

Въпреки, че триото е новосформирано, Ясен Ивайло и Стоян отдавна свирят заедно в различни проекти и състави. През годините сцената ги събира като членове на група ТЕ,  част са от ТОТО трибюта и концертите на Боби Кимбъл в България, участват в музикалните бендове на няколко телевизионни шоу предавания, изнасят концерти заедно с Джордж Дюк, Инкогнито, Мецофорте, записват музиката към филма „Вездесъщият“. Стилът на триото се определя като фюжън,  в който се преплитат елементи от джаз, фънк, поп и дори фолклор.

Зад името PlaYIS се крие игра на думи, която комбинира play /свиря/и инициалите на самите музиканти /YIS/. Пиесите, които изпълнява триото са композирани от Ясен Велчев, а аранжиментите са на тримата.  Всеки от тях свири в различни по стил проекти и поради това успяват да извлекат най – доброто от музиката. От джаза взаимстват акцента върху импровизацията, от фънка използват ритъма, а от фюжън стиловете – електрическите инструменти,  новите звуци и възможностите, които те предлагат.

През 2018 година триото записа и издаде първия си авторски албум „7/4“ с композиции на Ясен Велчев, аранжирани и изпълнени от тримата музиканти плюс трима гостуващи китаристи – лица на Ямаха.