Това се пее в припева на новата им песен, която вече втора седмица се върти в радио ефира. От днес тръгва и видео клипът на парчето, заснет в красивите поля край София. На малък второкласен път в посока Сръбската граница Стефан, Еко, Стунджи Янкулов, Иван Лечев и Миро Иванов крачат към Холивуд, изигравайки със самоирония образите на амбициозни и нафукани звезди, заслепени от суетните си мечти за блясък, лукс и слава. Внезапно обаче, спират по средата на пътя, защото виждат насреща чистия образ на самите себе си, но от преди 23 години… В ролите на техните двойници влизат младите таланти от Националното музикално училище Цоньо Цветков, Валентино Бабат и Велимир Кьосев, както и актьорите от театралната школа на Малин Кръстев – Боян Петров и Мартин Петков. Да се намерят подходящите тийнейджъри се оказва нелека задача. Кастинга отнема седмици, проверени са фото-профилите на всички класове, випуски и състави в учебните заведения по изкуства, докато екипът се спре на сегашните пет изпълнители. В снимките участва също и известният модел Цветина Димитрова със специална и запомняща се роля.
Визията на всички участници е поверена изцяло в ръцете на Andrews – дизайнерът Костадин Костов е автор на перфектния стайлинг и подбор на костюми. С тях “Обичайните заподозрени” изглеждат изключително модерно, свежо и по холивудски секси.
Режисьор на видеото е Петър Вълчев, познат на младата фестивална публика с много успешния си късометражен филмов дебют “Шшшт, попей ми!” Оператор е Долорес Алварадо.
“Холивуд” е песен, в обичайния за Стефан стил, отличаващ се с много настроение, китарен саунд и въздействащи поетични текстове. Записана и смесена от тонрежисьора Димитър Ганчев – студио Digital Plus, “Холивуд” е нов етап в развитието на групата и маркира посоката на записите за следващия им студиен албум.