„Холивуд“ е заглавието на най-новото парче на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени. Иван Лечев, Стоян Янкулов – Стунджи, Мирослав Иванов, Веселин Веселинов – Еко и Стефан Вълдобрев влизат в ролята на успели и амбициозни звезди, които са забравили миналото си в стремежа да достигнат славата и блясъка на Холивуд. Онова, което е вдъхновявало всяко момче и момиче в младостта си, да дерзае, да се стреми, да се самоотдава, чистата и неподправена мечта се превръща в евтина суета и безстойностна амбиция по пътя към успеха.
Идеята и сценария на клипа към песента е на самия Стефан Вълдобрев, както и музиката и текста към парчето. В новия клип участват ученици от музикалното училище „Любомир Пипков“ и НАТВИЗ „Кръстьо Сарафов“ в ролята на дубльори на членовете на групата. Близо месец екипа на продукцията прави кастинг за да намери най-подходящите ‘двойници’ за всеки един от бандата.

В снимките участва известният модел Цветина Димитрова.
Локациите за клипа са в една чудесна местност близо до сръбската граница на територията на Община Божурище – обявена за един от най чистите райони в България. Символично „актьорите“ тръгват да пресичат границата на България в търсене на Холивудската популярност.
Изцяло костюмите и стайлинга на всички участници в клипа са поверени в ръцете на дизайнерите на Andrews, заради което Обичайните заподозрени изглеждат изключително модерно, секси, екстравагантно, като истински холивудски звезди.
Вижте в снимки част от снимачния процес по клипа, дело на фотографа: Георги Палейков: